Heet van de naald

Je kent haar vast nog wel. Kiesza, van het liedje HideAway , waar zo’n opvallend muziekclipje bij was gemaakt. Dat is inmiddels al weer een tijdje geleden. Ze danst en zingt nog lekker door en af en toe rolt er weer een mooi dansclipje het internet op.

Het is slechts twee dagen geleden dat haar nieuwste productie het levenslicht zag. En geef toe of niet: deze video is wel heel erg heet. Eigenlijk zou het helemaal niet op youtube mogen staan. Het is maar goed dat ze er niks van aantrekt.

Luister naar de muziek en geniet van de beelden!


Martine doet aan SM: ‘Mijn vriend kwam ermee’

„Ewout is een stuk ouder dan ik ben, 44. Hij is een geslaagd zakenman die leiding geeft aan een bedrijf met zo’n honderd medewerkers. Ik ontmoette hem op een verjaardag van een gezamenlijke vriend. Ik viel direct voor zijn krachtige uitstraling. Bij Ewout voel je je meteen op je gemak. Hij is een tikje dominant, zonder de ander uit het oog te verliezen. Zijn wil is wet. En vaak heeft hij het ook gewoon bij het rechte eind.”

„Hij vertelde al snel nadat we met elkaar begonnen te daten dat hij van SM hield. Soft SM, niet het keiharde kinky werk. Ik had me daar nog nooit in verdiept, maar het intrigeerde me wel. Net als heel vrouwelijk Nederland, had ik ook 50 Shades of Grey gezien en gelezen. Daar deed het mij wel een beetje aan denken. Ik vond het ontzettend spannend. Het was in elk geval niet zo dat ik gillend wegliep bij hem.”

Lees verder op Telegraaf


Het werk van digi-domina LunatiKa

LunatiKa, die liever onder pseudoniem geïnterviewd wordt, heeft filosofie gestudeerd en beoefent tantra. Maar ze werkt ook achter de webcam: als digi domina, ofwel online BDSM-meesteres (BDSM is een afkorting voor activiteiten en relatievormen die te maken hebben met onder meer het spelen van een machtsspel en/of het opleggen van fysieke beperkingen).

Ze ziet dit werk meer als iets spiritueels dan puur fysieks. Tantra en webcamseks hebben seksualiteit als raakvlak, maar de insteek verschilt. “Op webcamsites komen de klanten veelal binnen met de wens om een snelle, platte ervaring te hebben. Bij tantra gaat het erom die seksuele energie te doorvoelen, in jezelf en in relatie tot de ander.”

Haar klanten wil LunatiKa een spiegel voorhouden. Ze wil ze geen genoegen laten nemen met alleen maar snelle bevrediging. Waarom ze ervoor heeft gekozen om haar missie op deze manier na te jagen? “Dat was eigenlijk heel vanzelfsprekend. De mannen (al haar klanten zijn man, red.) komen bij mij met een houding die uitgaat van ‘nemen’. Ze hebben een doel voor ogen en ik ben het middel.” Een leidende, dominante rol bleek het meest effectief in het doorbreken van deze dynamiek.

Lees verder op NU

Klik hier om met haar te webcammen

Klik hier voor haar website

BDSM-winkel krijgt forse tik door coronacrisis

Terwijl de vraag naar seksspeeltjes, vibrators en lingerie fors is toegenomen de laatste weken, lijken de BDSM-winkels klappen te krijgen door de coronacrisis. Dat zegt Ron Heuts, de eigenaar van erotische winkel Your Lifestyle in Heerlen.

“Ik heb veel klanten die in clubs werken. Die kopen bij mij mij hun materiaal”, zegt Heuts. “Maar alles is gesloten. Parenclubs, de normale clubs, massagesalons. Alles is dicht. Er is nu nergens vraag naar.” Normaal gezien heeft Heuts een paar honderd vaste klanten, maar nu komt niemand meer.

De afgelopen weken was vaker in het nieuws te lezen dat de verkoop van seksspeeltjes gestegen is sinds het begin van de coronacrisis. Veel binnen zitten, leidt tot allerlei vormen van huiselijk vermaak, zou de verklaring zijn. Maar dat geldt niet voor de SM-markt, zegt Heuts. “Mijn omzet is gedaald tot bijna nul. Juist omdat iedereen thuis zit.”

Heuts heeft ook veel particuliere klanten, vooral uit België en Duitsland, maar die komen ook niet meer. “Mensen zijn hun anonimiteit kwijt. Ze zitten de hele dag samen thuis. Ik heb vaak klanten waarvan de partner niet weet dat ze hier kopen en die komen nu niet meer

De coronacrisis kon voor Ron niet op een slechter moment komen. Over vier weken moet hij zijn winkel verhuizen. Een maand zonder inkomsten houdt hij nog wel vol, maar langer niet. En dan duikt meteen het volgende probleem op voor de Heerlense BDSM-winkel: de anderhalve meter-samenleving. “Bij BDSM kom je een heel stuk dichterbij.”

1Limburg

Meesteres Donna geeft mannen een make-over tot vrouw

Meestal zijn ze niet zo happig op camera’s in een bordeel. Maar bij Paradise Club waren we van harte welkom. Meesteres Donna wil graag haar travestie boudoir laten zien en Ron zit al bijna 40 jaar in het vak en heeft iedereen over de vloer gehad in dit privéhuis. Van politici tot bouwvakkers, van BN’ers tot zakenmensen.

Voor meesteres Donna is niets te gek. In haar travestie boudoir kunnen mannen zich laten omtoveren tot vrouw. ‘Sommige willen sexy, anderen weer netjes. Wimpers, nagels, hakje aan, alles kan’, zegt Donna. ‘Soms hebben de mannen een fetisj, willen ze graag mooie kousen dragen of jarretels, maar een drankje aan de bar in een jurk kan ook. Dat vinden ze dan ook wel weer heel spannend, dat anderen hen zo kunnen zien.’

Als meesteres geeft Donna haar klanten de mogelijkheid om alle controle even los te laten. ‘Het zijn vaak mannen met drukke banen, gezag, dan is het fijn om even iets niet te hoeven bepalen. Ze kunnen hier dan in een jurkje en mooie hakken aan het Andreaskruis hangen bijvoorbeeld. Dan bind ik ze vast aan handen en voeten en kunnen ze geen kant op. Gewoon even niets hoeven’, vertelt meesteres Donna.

De bezoeken aan Donna gebeuren niet altijd in het geheim. ‘Soms weet de vrouw des huizes ervan en gunt ze het haar man om dit te doen. Ik heb ook een keer een bloemetje gekregen van een vrouw. Ze zijn dan dankbaar dat hun man bij mij terecht kan.’

Voor Ron (niet zijn echte naam red.) is de Dag van de betaalde liefde een bijzondere dag. Sinds begin jaren tachtig van de vorige eeuw is hij al actief in de seksbranche. Hij heeft een mannenclub gehad, voor mannen door mannen en doet aan SM. ‘Heel veel jongens hebben in de puberteit wel eens intiem contact met elkaar gehad. Volgens mij heeft ieder mens wel latente homoseksuele gevoelens.’

Onder de clientèle heeft hij timmermannen, boekhouders, politici, BN-ers. ‘En natuurlijk veel getrouwde mannen. Ik mag vanwege de discretie natuurlijk geen namen noemen’, zegt hij met een fijn lachje, ‘maar geloof me er zaten heel veel bekenden tussen’. En dat moet strikt geheim blijven. ‘Ik heb eens gezegd als er bij ons in de club waar ik nu werk een klant zou overlijden, dan kleden we hem aan, zetten hem een hoed op en zetten we hem op een stoeltje bij een brug in Den Haag, dan is hij in ieder geval niet in een bordeel gevonden’, zegt hij lachend.

‘Het is een leuk vak, ik kan er boeken over volschrijven en misschien ga ik dat ook nog wel doen, maar dan wel discreet natuurlijk,’ besluit hij.

OmroepWest

Meesteres en haar slavin over BDSM

In deze video zie je het bijzondere verhaal van een meesteres en haar dienaar. De meesteres en haar dienaar blijven in het dagelijks leven ook in hun rol. De meesteres vertelt wat haar dienaar wel of niet mag zeggen en hoe zij zich moet gedragen. Ook vertellen beide dames dat ‘gewone sex’ voor hen nooit zou kunnen werken en krijgen we een kijkje achter de schermen.

Hoe bdsm helpt om mijn hoogsensitiviteit te beteugelen

“Eigenlijk is het best tegenstrijdig. Ik raak constant overprikkeld en ben bang voor pijn, maar wil in de slaapkamer wél aangepakt worden.”

Ik ben hoogsensitief. Dat betekent dat ik snel overweldigd kan raken, bijvoorbeeld op drukke plekken als luchthavens of treinstations. Als ik omringd word door zoveel mensen, geuren, kleuren en geluiden, kan ik letterlijk misselijk worden van alle indrukken die ik moet verwerken. Het is geen stoornis of ziekte, maar je brein functioneert gewoon net wat anders.

Op het eerste gezicht lijkt het een nachtmerrie voor hsp’ers – hoogsensitieve personen – om aan bdsm te doen. Want als iets je gevoeligheid en pijngrens op de proef stelt, dan is het wel vastgebonden worden. Maar ik vind het superopwindend.

Lees verder op VICE

Hoe dient een sub zich te gedragen?

The Ritual Chamber is een van de bekendste plekken in Canada op het gebied van bdsm. De fetisj-studio bevindt zich in een onopvallende straat in Toronto; van buitenaf ziet het er gewoon uit als een prima onderhouden huis. De bakstenen muren, getrimde struiken en het strakke exterieur verraden niets over wat zich er binnen afspeelt. Als je het niet weet is het onmogelijk om te zien wat er binnen allemaal gebeurt, en dat is de bedoeling – de meeste klanten willen hun bezoekjes hier zo discreet mogelijk doen.

Eenmaal binnen hangen de muren in de grootste ruimte vol met zwepen en gesels. Er hangen leren handboeien aan het plafond en in de hoek staat een gigantisch Sint-Andreaskruis. De andere kamers hebben ieder een eigen thema. Er is een dokterspraktijk, inclusief infusen en andere instrumenten. Verderop vind je een klaslokaal, met een klein bureau en een groot krijtbord. En er is een kamer vol spiegels, aangekleed met luxe leren stoelen en een bank in Victoriaanse stijl. Eerder deze week zat ik op die bank tegenover meesteressen Lady PimRed Diamond en Shahrazad, eigenaar en hoofdmeesteres van The Chamber. Hoewel ik wel eens met kinks heb geëxperimenteerd, moet ik zeggen dat het niet echt mijn ding is. Als ik mijn grootste fetisj zou moeten beschrijven, zou ik zeggen dat ik er vooral goed op ga als mensen gewoon aardig tegen me zijn. Desondanks vind ik gesprekken over fetisjen eindeloos fascinerend. Daarom nam ik plaats op de bank in The Chamber om meer te leren over hoe je je succesvol laat onderwerpen op seksueel gebied.

“Je moet jezelf niet meteen als onderdanig (‘submissive’) bestempelen. Ik zou je vooral aanraden om eerst wat ervaring op te doen,” zegt Shahrazad. De toon van de hoofdmeesteres is geduldig en vriendelijk, wat in schril contrast staat met haar militaire kostuum en hoge kousen. Haar uitstraling en energie is welwillend, maar autoritair – een beetje zoals een directeur van een basisschool, die weet hoe je veilig een balzak martelt. Lady Pim en Red Diamond luisteren en knikken instemmend terwijl ze praat. “Door jezelf langzaam bloot te stellen aan de spelletjes waar je nieuwsgierig naar bent, kom je erachter wat voor type je bent – sub, bottom of switch – en of je überhaupt een van die dingen bent. Het is altijd goed om rustig te beginnen, vragen te stellen aan mensen die je vertrouwt, en er zelf achter te komen wat je prettig vindt.”

Het bekende beeld van meesteressen – strak in het leer zakenmannen met een bal in hun mond helemaal bont en blauw spankend – komt niet overeen met echte professionele of persoonlijke bdsm-relaties. Pim, Red Diamond en Shahrazad vertellen openhartig over de fijne kneepjes van hun werk, en met humor, medeleven, en genadeloze eerlijkheid over hun subs. Tijdens ons gesprek van een uur delen ze hun kennis en de beste manieren waarop je afstand kunt nemen van controle en macht, evenals de extreme vormen van communicatie die noodzakelijk zijn om het meeste uit je sub-ervaringen te halen.

Lees verder op VICE.

Op bezoek bij Rubber Wim


Tuinbroek, teenensokken of smokings, Rubber Wim draagt ​​het liefst rubberen kleding. Wim woont in Zevenbergen, een klein stadje in Nederland en hij is latex fetisjist. Dit betekent niet dat hij in het holst van de nacht SM-leren pakken draagt ​​- Wim draagt ​​het liefst de hele dag rubberen pakken. Stijlvolle smoking van rubber, jeans van rubber, tuinbroek van rubber en teenensokken van rubber.

Vice.com